Če ste jih že potem veste, da so mladički border collija nekaj najlepšega, mehkega, živahnega in plišastega, kar lahko kdaj srečate.
Mi smo se odpravili na ogled mladičkov Zippy in našega Capija, ki so 8. novembra praznovali prvi mesec življenja.Pet malih navihancev, njihova mama Zippy in prijazna družina Kalin naju je pričakala na Martinovo soboto. Čeprav je glavnina obiska bila namenjena mladičkom se niva uprla niti mlademu doma pridelanemu vinu in drugim dobrotam.Za naju je vedno veselje opazovati rast mladičkov. Še lepše pa je ko vidiva, da imajo mladički prav vse, kar potrebujejo, da bodo zrasli v male razbojnike, ki bodo delali veselje svojim novim lastnikom.Kar težko bi se bilo odločiti, katergi je tisti mladiček, ki mi je ukradel srce. Dusty ki je tak, kot njegov oče Capi, le v modri barvi je. Dixi, temno modri kuža, ki me spominja na nega drugega sivega Dixija. Mogoče črno-beli DJ, ki poleg tega, da rad pokaže jeziček, tudi nikoli ni pri miru. Pa zasanjana črna lepotiva Dream, živa kopija mame Zippy.No, nisem pozabila na modro Daisy. Prva me je prišla pozdraviti. In če bi bilo to res, potem...

Mi seveda s tremi kuži nismo pripravljeni na četrtega družinskega člana. Če pa o njem še vedno razmišljati vi, potems te vabljeni, da se o mladičkih pogovorite z Borutom Kalinom, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. oziroma po telefonu 041 387 577 .