Že kar nekaj let je minilo, kar sem na tej razstavi razstavila naše pse. Kot vsako leto je tudi letos potekala po razstavi specialna razstava za britanske pasme in ker jo organizira klub, katerega člani smo, se mi je zdelo pomembno, da smo tam prisotni tudi mi.
Naša glavna zvezda Tiwlip se v zadnjem času več pojavlja v razstavnih krogih in tako je bila edina, ki je bila prijavljena na vse tri razstave - oba CACIBa in še specialno razstavo. Capi in Oli sta ji sledila le na specialni razstavi.
Tako v soboto kot nedeljo je bilo veliko prijavljenih border collijev, a iz Slovenije žal ne. Škoda, saj menim, da bi morali sem ter tja pokazati tudi to, kaj premore Slovenija. Posebej škoda, ker so bili na razstavi celo prijavljeni psi, ki pa niso šli v ring... Verjetno zato, ker je bila, kot ponavadi, konkurenca močna. A - saj ravno zato gre, kajne? Da si v konkurenci in ne sam.
Tiwlip se je odlično odrezala. V soboto je osvojila odlično 2 in R.CAC na CACIB razstavi (4 psice v konkurenci). Na specialni razstavi je dobila prav dobro (obe morava resno razmisliti o dieti). In v nedeljo, prav tako v konkurenci 4 psičk odlično 1, CAC in R.CACIB. Ponosna sem na našo tulipanko!
Capi je menil, da je razstave velik žur in se temu primerno obnašal. Kaj hočem - prav dobro je bilo največ, kar sva lahko iztržila.
In naša Oli. V razredu veteranov je osvojila odlično 1 ter postala najlepši veteran specialn razstave.
Z tretjim zaporednim naslovom odlično-1 pa je postala tudi slovenski veteranski prvak Slovenije v lepoti! Bravo mami, bravo babi, tako se dela. Zares ponosni smo na tebe!