Zakaj bi bilo letos drugače? Mladički rastejo, naši prvi so že skoraj veterani. Prihajajo novi in novi. In - če ne drugače - se vidimo zadnjo soboto v mesecu avgustu.


Tako, kot že vrsto leto, nam prostor za dogodek posodi KD Domžale. V prijetni senci in na velikem poligonu je dovolj prostora, da se kuži natekajo, njihovi lastniki pa pogovorijo in veselijo.
S pomočjo Eukanube smo lahko vsakega kuža predstavili, vsak od njih pa je dobil tudi vzorček hrane in pa obesek s svojim imenom. S pomočjo drugih privatnih donatorjev smo se posladkali, napili, najedli. Hvala vam, saj veste.


Kaj pa kuži? Ja - naši kuži so super. Prišli so mladički legla T, M, X, K, Ch, H pa še vsi Capije otroci "D". Pogrešali smo V-jčke in F-jčke. A se nas je, skupaj z gostujočimi kuži, zbralo kar 30! Kot vzreditelja sva bila vesela, da vidimo, v kaj so zrasli naši mladički. Vesela in ponosna sva, da so zdravi, da imajo dobre značaje, da ste vsi njihovi lastniki vložili v njih toliko časa in jih naučili toliko stvari. Posebej naju veseli, da so se tudi med vami spletle prijateljske vezi. Želiva si, da bo tako ostalo. Vesela sva bila tudi, da so se srečanja udeležili tudi številni gosti, ki so prišli pogledati naše kuže - zato, ker jih zanimi stanje v pasmi in zato, ker se mogoče odločajo za nakup pri nas. Res smo vas bili veseli.


Več slikic lahko vidite na povezavi .
Že sedaj pa - označite si datum - ali 24.8. ali 31.8.2012!