Tako eno kot drug sta mu v življenje prinesla nekaj sprememb.
Obisk psičke Kleje v mesecu marcu mu je prinesel rojstvo devetih črnobelih kepic, dveh samčkov in sedmih samičk. Po mnenju vzreditelja so to najboljši mladički, kar se mu jih je kdaj skotilo. Ko sem jih pred nekaj dnevi obiskala lahko tej ugotovitvi samo potrdim.


Seveda pa to ni naključje. Taffy je postaven samec, ki je, sicer v zrelih letih, pričel zbirati naslove za osvojitev šampionata. Čeprav sem ga na nekaj razstavah razstavljala sama je prav veliki finale z njim naredila Sandra in na razstavi na Hrušici osvojila zadnji CAC, ki je iz postavnega Taffy naredil Ch. Taffy Seta del Oro. Na oba smo zelo zelo ponosni, ponos pa je še večji, ker so se iz legla T razstavili samo trije mladički in prav vsi trije zaključili šampionate. Zagotovo smo naredili kaj prav!


Tako, kot je zagotovo naredil prav tudi lastnik Kleje, ji je paril s Taffyem. Njegovi mladički že sedaj kažejo odličen značaj, prijaznost do ljudi in drugih živali, željo po delu in lepoto. Mi smo že sedaj veseli, da jabolko ne pade daleč od drevesa in teh devet črnobelih jabolk je prav blizu. Več o njih pa si lahko preberete tudi na http://www.setadeloro.si/index.php/legla